Avatar

Eigen recept van... Annelini D'Angelo

'Kasaba soepoe (Surinaams-Creoolse cassavesoep)'

Soepen, Voorgerecht, 4 personen, Slank, Wereldkeuken

Laatst aangepast: 05 apr. 2010, 00:11 | 2 keer bewaard

Ingrediënten

  • 100 g gedeeltelijk ontzout zoutevlees

Bereiden

100 g gedeeltelijk ontzout zoutevlees

200 g soepvlees

3 takjes selderij

1 ui

bouillonblokjes

1 cassave

1 groene of halfrijp Madam Jeanet

Bereidingswijze:

Laat het zoutevlees een tijd in water staan, giet af en toe af en vul steeds bij met vers water. Even uitkoken kan ook. Trek van het vlees, selderij, ui en bouillonblokje een bouillon in ca. 1½ l water, duurt ca. een uurtje.

Snij de cassave in stukjes, doe bij de soep en laat nog 20 minuten zachtjes doorkoken.

Bronvermelding

webproamma

Wat is dit?

Mijn Bewaarde recepten

Alle favoriete AH recepten op Appie

Wat is een Kookschrift?

Begin een Kookschrift

SitemapAlgemene voorwaardenPrivacy en Cookiebeleid Gewoon bij Albert Heijn.