Avatar

Eigen recept van... Masja de Gelder

Gegrilde witlof met Parmezaanse kaas

Anders, Bijgerecht, 2 personen, Slank, Voorbereidingstijd 10 minuten, Wachttijd 10 minuten, Bereidingstijd 15 minuten, Anders

Laatst aangepast: 30 nov. 2005, 14:44 | 5 keer bewaard

Ingrediënten

  • 4 Witlof
  • 50 gram Vers geraspte parmezaanse kaas
  • 1 eetlepel Olijfolie
  • 2 theelepels Avocado olie

Materialen

  • Grillpan, vergiet, pan.

Bereiden

Maak de witlof schoon en snijd hem in tweeen doe het vervolgens in een pan met ruim water en laat het ongeveer 10 a 15 minuten koken.

Als de witlof gaar gekookt is even uit laten lekken in een vergiet.

Rasp ondertussen de parmezaanse kaas.

Zet de grillpan op het vuur en doe 1 eetlepel olijfolie erin. Laat het warm worden en doe vervolgens de witlof in de pan. Laat grillen tot er mooie grill strepen te zien zijn.

Haal het uit de pan en dien het op. Eerst de avocado olie over de witlof doen en dan de geraspte parmezaanse kaas.

Bronvermelding

Bron onbekend

Wat is dit?

Mijn Bewaarde recepten

Alle favoriete AH recepten op Appie

Wat is een Kookschrift?

Begin een Kookschrift

SitemapAlgemene voorwaardenPrivacy en Cookiebeleid Gewoon bij Albert Heijn.