Avatar

Eigen recept van... Carla Beenhakkers

Gember-marinade

Anders, Hoofdgerecht, 4 personen, Oosters

Laatst aangepast: 27 nov. 2005, 22:27 | 5 keer bewaard

Ingrediënten

  • 4 eetlepels zonnebloemolie
  • 4 eetlepels ketjap asin
  • 2 eetlepels vloeibare honing
  • 1 eetlepel citroensap
  • 1 theelepel korianderpoeder
  • 1 theelepel gemberpoeder of djahé

Materialen

  • grote kom

Bereiden

Roer alle ingrediënten in een kom door elkaar.Leg het vlees in de kom en schep vlees en marinade goed door elkaar.Laat het vlees minstens een uur marineren.

Bronvermelding

Bron onbekend

Wat is dit?

Mijn Bewaarde recepten

Alle favoriete AH recepten op Appie

Wat is een Kookschrift?

Begin een Kookschrift

SitemapAlgemene voorwaardenPrivacy en Cookiebeleid Gewoon bij Albert Heijn.