Avatar

Eigen recept van... Claudia van Galen

Poffertjes met roomkaas en zalm

Anders, Buffet, 4 personen, Wereldkeuken

Laatst aangepast: 10 okt. 2017, 08:30 | 4 keer bewaard

Ingrediënten

  • roomkaas

Bereiden

Poffertjes met roomkaas en gravad lax

1 pak gebakken poffertjes (bij voorkeur ongezoet)

100 gram roomkaas

250 gram plakjes gravad lax

dille-mosterdsaus

Bestrijk de poffertjes met een likje roomkaas en leg op elk een stukje gravad lax met een klein schepje dille-mosterdsaus.

Kooktip:

natuurlijk moet dit hapje eigenlijk gemaakt worden met 'blini's', poffertjes of plaatkoekjes uit de Russische keuken. Ze zijn hier wel te vinden bij delicatessenwinkels, maar niet overal en dus ook niet gemakkelijk. Bak eventueel zelf poffertjes met behulp van een pak poffertjesmix. Of maak ze zelf:

Bronvermelding

Bron onbekend

Wat is dit?

Mijn Bewaarde recepten

Alle favoriete AH recepten op Appie

Wat is een Kookschrift?

Begin een Kookschrift

SitemapAlgemene voorwaardenPrivacy en Cookiebeleid Gewoon bij Albert Heijn.