Avatar

Eigen recept van... Irma Buiskool

Wrapje met hollandse garnalen en sesam

Anders, Buffet, 4 personen, Bereidingstijd 15 minuten, Fusion

Laatst aangepast: 10 okt. 2017, 08:30 | 0 keer bewaard

Ingrediënten

  • 200 g hollandse garnalen
  • 2 eetlepels sesamzaadjes
  • 2 lenteuitjes
  • 1 tomaat
  • 3 eetlepels (rijst)azijn
  • 1/2 eetlepel honing
  • 1 theelepel kerriepoeder
  • 6 eetlepels sesamolie
  • 4 wrapper-tortilla's
  • 75 g veldsla

Bereiden

Salade-wrapper met Hollandse garnalen en sesamdressing

Rooster het sesamzaad in een droge koekenpan boven een matig hoog vuur al roerende goudbruin. Laat het op een bord afkoelen.

Snijd de lente-uitjes in ringetjes.

Verwijder de pitjes uit de tomaten en snijd ze in kleine stukjes.

Roer van de azijn, de honing, het kerriepoeder en de sesamolie een dressing.

Halveer de wrapper-tortilla's en vouw ze tot een envelopje.

Meng de uiringetjes, de stukjes tomaat, de garnalen, de veldsla en de dressing.

Vul de envelopje met de salade en strooi het sesamzaad erover.

Vistip: het is erg lekker om op de salade een lepel zure room te scheppen. In plaats van garnalen kan krab of surimi gebruikt worden.

Bronvermelding

Bron onbekend

Wat is dit?

Mijn Bewaarde recepten

Alle favoriete AH recepten op Appie

Wat is een Kookschrift?

Begin een Kookschrift

SitemapAlgemene voorwaardenPrivacy en Cookiebeleid Gewoon bij Albert Heijn.