Avatar

Eigen recept van... Thomas Fokker

Risotto met bospaddestoelen

Rijst, Hoofdgerecht, 4 personen, Bereidingstijd 45 minuten, Italiaans

Laatst aangepast: 24 nov. 2005, 17:55 | 1 keer bewaard

Ingrediënten

  • 200 gram Risotto-rijst
  • 100 gram gedroogde paddestoelen
  • 1 uitje
  • 1 1/2 eetlepel boter
  • 1/2 liter buillon

Materialen

  • Pan en pollepel

Bereiden

STAP 1

********

Fruit het uitje in de boter. Voeg een teentje knoflook toe. Fruit deze even mee.

Daarna voeg je de gedroogde paddestoelen toe. 1 minuutje laten bakken.

STAP 2

*********

Voeg de risotto toe. Bak dit mee tot de risotto er glazig uitziet.

Vervolgens de bouillon toevoegen beetje bij beetje en een flinke scheut witte wijn totdat alle vocht is opgenomen door de risotto.

STAP 3

********

Regelmatig blijven roeren .

Voeg nog wat dille en zwarte peper toe. Na 25 minuten is de risotto klaar.

Bronvermelding

Bron onbekend

Wat is dit?

Mijn Bewaarde recepten

Alle favoriete AH recepten op Appie

Wat is een Kookschrift?

Begin een Kookschrift

SitemapAlgemene voorwaardenPrivacy en Cookiebeleid Gewoon bij Albert Heijn.