Avatar

Eigen recept van... Annemieke Lieshout

Warm gevuld broodje

Brood/sandwiches, Hoofdgerecht, 4 personen, Voorbereidingstijd 10 minuten, Bereidingstijd 15 minuten, Anders

Laatst aangepast: 26 mei. 2006, 12:15 | 3 keer bewaard

Ingrediënten

  • 1 ui
  • 2 teentjes knoflook, uitgeperst
  • 50 gr chorizo in blokjes
  • 400 gr rundergehakt
  • 2 tl paprikapoeder
  • 3 dl chilisaus
  • zwarte peper uit de molen
  • 4 stuk witte bolletjes

Materialen

  • oven

Bereiden

Verwarm de oven voor op 200 ° C. Pel en snipper de ui. Bak in een braadpan de chorizo zachtjes uit. Voeg het gehakt toe en bak het al omscheppend rul. Bak de ui ca.

2 minuten zachtjes mee. Roer de paprikapoeder en de chilisaus erdoor. Voeg zout en peper naar smaak toe en laat de saus ca. 10 minuten zachtjes pruttelen. Pers de tenen knoflook uit boven de olijfolie en roer dit goed door elkaar. Snijd de kapjes van de bolletjes en hol de bolletjes iets uit. Bestrijk de kapjes en de bolletjes van binnen en van buiten met knoflookolie. Zet de bolletjes en de kapjes op een bakplaat en laat ze in de oven in ca. 5-7 minuten knapperig bruin worden. Zet de bolletjes op vier borden. Schep de Bolognesesaus in en naast de bolletjes. Strooi de basilicum erover en zet de kapjes er weer op. Serveer met een groene salade. Heerlijk recept voor de zaterdag.

Bronvermelding

Bron onbekend

Wat is dit?

Mijn Bewaarde recepten

Alle favoriete AH recepten op Appie

Wat is een Kookschrift?

Begin een Kookschrift

SitemapAlgemene voorwaardenPrivacy en Cookiebeleid Gewoon bij Albert Heijn.