Avatar

Eigen recept van... Annemiek Hutzemakers

Gevulde paprika (evt.vegetarisch)

Roerbakken, Bijgerecht, 2 personen, Voorbereidingstijd 20 minuten, Bereidingstijd 10 minuten, Wereldkeuken

Laatst aangepast: 23 nov. 2005, 10:54 | 0 keer bewaard

Ingrediënten

  • 1 paprika
  • 1 wortel
  • 1 brocolie
  • 1 ui
  • 1 spekjes
  • 1 groene kool
  • 1 tl kappertjes
  • 4 olijven
  • 1 el pijnboompitten
  • kaas gemalen
  • peper/zout/prov.kruiden

Materialen

  • ovenschaal, gewone schaal

Bereiden

snijd het kapje van de paprika en haal het zaad eruit.

doe een voor een de wortel,brocolie en groenekool blancheren (beet gaar) let op heel klein snijden!

spoel dit met koud water af en doe alles in een schaal.

voeg de fijngesnipperde ui, de kappertjes, de olijven in plakjes gesneden de geroosterde pijnboompitten en de uitgebakken spekjes hier aan toe.

roer hier wat gemalen kaas door heen en evt.wat peper/zout en prov.kruiden.

vul hier de paprika mee en doe als laatste wat kaas erover.

voor het vegetarische kunt u natuurlijk de spekjes weglaten of door iets anders vervangen.

plaats het geheel ongeveer 10/15min. onder de gril 220 graden. tot de kaas een mooi bruinkorstje is geworden

Bronvermelding

Bron onbekend

Wat is dit?

Mijn Bewaarde recepten

Alle favoriete AH recepten op Appie

Wat is een Kookschrift?

Begin een Kookschrift

SitemapAlgemene voorwaardenPrivacy en Cookiebeleid Gewoon bij Albert Heijn.