Gevulde courgetten

Roerbakken, Hoofdgerecht, 4 personen, Thais

Laatst aangepast: 22 nov. 2005, 10:53 | 3 keer bewaard

Ingrediënten

  • 500gr pond gehakt
  • 300gr 0 thais roerbakgroente
  • 4 0 courgette's
  • 0 0 peper en zout
  • 0 0 geraspte oude kaas
  • 400 g ons pasta (willekeurige)
  • 0 0 olijfolie (chili )

Materialen

  • oven schaal

Bereiden

De courgetten halveren en uit hollen.

Het vulsel van de coutgetten uit laten lekken.

Het gehakt in olijfolie rul bakken, peper en zout toevoegen.

Dan het thais roerbakgroente bij het gehakt mee bakken.

Het uit gelekte courgetten vulling in koekenpan even bakken met peper en zout, dan door het gehakt en groente roeren.

Op een in gevetten oven schaal de courgetten neer leggen en de gehakt groente vulling er over scheppen.

de kaas er over strooien en wat olijfolie.

In de voorwarmde oven van 200grade het courgetten zetten en tot het kaas lekker is gesmolten en een kleurtje hebt.

Onder tussen de pasta koken en op het laatst wat chili olie bij doen.

Bronvermelding

Bron onbekend

Wat is dit?

Mijn Bewaarde recepten

Alle favoriete AH recepten op Appie

Wat is een Kookschrift?

Begin een Kookschrift

SitemapAlgemene voorwaardenPrivacy en Cookiebeleid Gewoon bij Albert Heijn.