Avatar

Eigen recept van... Angela Steegemans

Worstenbroodjes met zuurkool

Brood/sandwiches, Lunch, 4 personen, Hollands

Laatst aangepast: 20 nov. 2005, 16:21 | 1 keer bewaard

Ingrediënten

  • 150 gram magere spekreepjes
  • 1 blik roomboter croissantdeeg (Danerolles)
  • 1 el grove mosterd
  • 1 el honing
  • 150 gram zuurkool
  • 4 knakworsten

Bereiden

Verwarm de oven voor op 200°C.

Bak de spekreepjes knapperig uit, en laat ze uitlekken op keukenpapier.

Rol de deegdriehoeken iets uit.

Meng de honing met de mosterd en bestrijk het deeg ermee. Verdeel de uitgelekte zuurkool en de worstjes erover en rol het deeg om de vulling heen.

Bak de rolletjes op een met bakpapier beklede plaat in de oven in ca. 12 minuten lichtbruin.

Bronvermelding

Bron onbekend

Wat is dit?

Mijn Bewaarde recepten

Alle favoriete AH recepten op Appie

Wat is een Kookschrift?

Begin een Kookschrift

SitemapAlgemene voorwaardenPrivacy en Cookiebeleid Gewoon bij Albert Heijn.