Avatar

Eigen recept van... Harriët Bothe

Wiltofschuitjes met Hollandse garnalen (van TV)

Anders, Hapje, 4 personen, Bereidingstijd 15 minuten, Hollands

Laatst aangepast: 21 jan. 2010, 16:40 | 7 keer bewaard

Ingrediënten

  • 150 gram Hollandse garnalen
  • 2 stronkjes witlof
  • 1 bekertje zure roon (125 ml)
  • 1 eetlepel ketchup
  • 1 eetlepel mayonaise
  • 1 rode ui
  • 1 snufje peper en zout
  • 1 beetje dille

Bereiden

Maak de witlofblaadjes los en was de blaadjes.

Snijd de rode ui in kleine stukjes.

Snijd de dille fijn.

Meng de zure room, ketchup en mayonaise door elkaar en breng op smaak met peper en zout.

Meng de Hollandse garnalen met de stukjes rode ui en de dille

.

Schep eerst een beetje saus op de bodem van het witlofblaadje en schep vervolgens het garnalenmengsel in het schuitje.

Bronvermelding

Bron onbekend

Wat is dit?

Mijn Bewaarde recepten

Alle favoriete AH recepten op Appie

Wat is een Kookschrift?

Begin een Kookschrift

SitemapAlgemene voorwaardenPrivacy en Cookiebeleid Gewoon bij Albert Heijn.