Avatar

Eigen recept van... Tineke Mulder-De Jong

Paddestoelensaus

Anders, Bijgerecht, 4 personen, Bereidingstijd 20 minuten, Hollands

Laatst aangepast: 14 nov. 2005, 20:34 | 2 keer bewaard

Ingrediënten

  • 25 gram gedroogde paddestoelen
  • 4 sjalotjes
  • 100 gram shii-take
  • 15 gram kastanjechampignons
  • 11/2 dl slagroom
  • 2 dl bouillon
  • 1 takje tijm
  • 4 eetl boter
  • zout en peper

Bereiden

Snijd de gedroogde paddestoelen fijn.

Snipper de sjalotjes. Hak de shii-take en de kastanjechampignons fijn.

Breng de slagroom met de bouillon en het takje tijm aan de kook, zet het vuur laag en laat 15 min. pruttelen.

Bak de sjalot en de paddestoelen in de boter tot al het vocht is verdampt.

Roer alles door elkaar en breng op smaak met zout en peper.

Lekker bij biefstuk.

Bronvermelding

Bron onbekend

Wat is dit?

Mijn Bewaarde recepten

Alle favoriete AH recepten op Appie

Wat is een Kookschrift?

Begin een Kookschrift

SitemapAlgemene voorwaardenPrivacy en Cookiebeleid Gewoon bij Albert Heijn.