Avatar

Eigen recept van... Annelini D'Angelo

Ricotta met honing en espresso

Anders, Nagerecht, 4 personen, Italiaans

Laatst aangepast: 19 nov. 2017, 10:47 | 2 keer bewaard

Ingrediënten

  • ricotta

Bereiden

Ricotta

Vloeibare honing

1 kopje espresso (koud)

2 el geplette koffiebonen

Kaneel

Bereiding:

Meng de ricotta met de vloeibare honing (twee flinke eetlepels honing per potje 250 g ricotta). Een vijftal minuten goed roeren zodat ook de ricotta wat luchtiger wordt.

In potjes verdelen.

Presentatie:

Net voor serveren een eetlepel koude koffie erover gieten en wat gecrushte koffiebonen erover strooien. Daaroverheen een klein beetje kaneelpoeder.

Bronvermelding

Bron onbekend

Wat is dit?

Mijn Bewaarde recepten

Alle favoriete AH recepten op Appie

Wat is een Kookschrift?

Begin een Kookschrift

SitemapAlgemene voorwaardenPrivacy en Cookiebeleid Gewoon bij Albert Heijn.