Avatar

Eigen recept van... Dorothy Spijker

Gebakken kaas-ei uit de oven

Anders, Brunch, 1 personen, Hollands

Laatst aangepast: 11 nov. 2005, 12:05 | 2 keer bewaard

Ingrediënten

  • ei

Bereiden

2 VOLLE EETLEPELS PIKANTE CHUTNEY - 125 G GROFGERASPTE GRUYÈRE,

EMMENTALER OF KAAS NAAR KEUZE - 1 GROOT EI PER PERSOON

(In plaats van chutney kan ook olijfpesto of een andere hartige saus worden gebruikt).

Bereiding

Verwarm de oven voor op 180 graden. Bedek de bodem van een vuurvast

schaaltje met de chutney en strooi er de helft van de kaas over.

Breek het ei erboven en bedek het met de resterende kaas.

Schuif het schaaltje 10 minuten in de oven tot dat de kaas is gesmolten

en goudbruin kleurt. Geef er stokbrood of notenbrood bij.

Bronvermelding

Bron onbekend

Wat is dit?

Mijn Bewaarde recepten

Alle favoriete AH recepten op Appie

Wat is een Kookschrift?

Begin een Kookschrift

SitemapAlgemene voorwaardenPrivacy en Cookiebeleid Gewoon bij Albert Heijn.