Avatar

Eigen recept van... Gerda Brancart

Geroosterd brood met knoflookolie en serranoham

Brood/sandwiches, Voorgerecht, 4 personen, Mediterraan

Laatst aangepast: 10 okt. 2017, 08:30 | 5 keer bewaard

Ingrediënten

  • 2 knoflookteentjes
  • 75 ml olijfolie
  • 6 zwate olijven met pit
  • 12 plakken bruin stokbrood schuin gesneden
  • 12 plakken serranoham
  • 3 el kappertjes
  • zwarte peper

Bereiden

Verwarm de oven voor op 200' Celsius.

Pel de knoflookteentjes, hak ze fijn en meng ze in een kommetje met de olie. Snijd de olijven in plakjes.

Leg het brood op een bakplaat en rooster het in 10 minuten in de oven goudbruin.

Rol de plakken ham op. Neem het brood uit de oven en bestrijk het meteen met de knoflookolie. Beleg elk broodje met een hamrolletje en garneer het met de kappertjes en olijven. Bestrooi de broodjes royaal met grof gemalen peper.

Bronvermelding

Bron onbekend

Wat is dit?

Mijn Bewaarde recepten

Alle favoriete AH recepten op Appie

Wat is een Kookschrift?

Begin een Kookschrift

SitemapAlgemene voorwaardenPrivacy en Cookiebeleid Gewoon bij Albert Heijn.