Avatar

Eigen recept van... Natalia Ruiz Oud

Geroosterde sneetjes brood met champignons

Brood/sandwiches, Lunch, 2 personen, Wereldkeuken

Laatst aangepast: 21 jan. 2010, 16:45 | 5 keer bewaard

Ingrediënten

  • 4 sneetjes witbrood
  • 250 gr grotchampignons
  • 2 el boter
  • 1 teentje knoflook
  • 4 plakken jong belegen kaas
  • zout
  • versgemalen peper
  • fijngeknipte bieslook

Bereiden

Grill voorverwarmen op de hoogste stand. Korstjes van het brood afsnijden. Sneetjes in een broodrooster lichtbruin roosteren. Onderste stukjes van de champignons wegsnijden. Grote champignons in vieren delen, kleine champignons halveren. In een koekenpan boter verhitten. Knoflook pellen en erboven uitpersen. Champignons toevoegen en 3 minuten roerbakken. Op smaak brengen met zout en peper. Korstjes van de kaas snijden. Op elk sneetje geroosterd brood 1/4 deel van de gesmoorde champignons scheppen. Plakken kaas dubbelgevouwen op de champignons leggen. Sneetjes ca. 1 minuut onder de grill leggen tot de kaas begint te smelten. Garneren met fijngeknipte bieslook.

Bronvermelding

Bron onbekend

Wat is dit?

Mijn Bewaarde recepten

Alle favoriete AH recepten op Appie

Wat is een Kookschrift?

Begin een Kookschrift

SitemapAlgemene voorwaardenPrivacy en Cookiebeleid Gewoon bij Albert Heijn.