Avatar

Eigen recept van... Mevr. Hubergen

Hollandse pastaschotel

Pasta, Hoofdgerecht, 4 personen, Bereidingstijd 15 minuten, Hollands

Laatst aangepast: 08 dec. 2004, 20:02 | 5 keer bewaard

Ingrediënten

  • 250 gram rookworst
  • 1 kleine bloemkool
  • 3 tomaten
  • 2 uien
  • 350 gram penne
  • 2 eetlepels olie
  • 1 teentje knoflook
  • 1/2 theelepel chilipoeder
  • 2 dl slagroom
  • 100 gram geraspte belegen kaas
  • zout en peper

Bereiden

Laat de rookworst wellen volgens de gebruiksaanwijzing. Verdeel de bloemkool in roosjes en blancheer ze ca. 3 minuten in ruim kokend water met wat zout. Giet ze af en laat ze uitlekken.

Pel de tomaten,en snijd het vruchtvlees in kleine blokjes.

Snipper de uien, en snijd de rookworst ook in kleine blokjes.

Kook de penne inruim water met zout volgens de aanwijzingen op de verpakking.

Verhit intussen de olie in de wok en roerbak de uitgeperste knoflook ca. 3 minuten. Voeg de bloemkool, de tomaat en de chilipoeder toe en warm dit geheel enkele minuten door. Schenk de room erbij en breng op smaak met zout en peper. Schep tenslotte de penne en de rookworst erdoor en roerbak nog 1 minuut.

Bestrooi met de geraspte kaas

Bronvermelding

Bron onbekend

Wat is dit?

Mijn Bewaarde recepten

Alle favoriete AH recepten op Appie

Wat is een Kookschrift?

Begin een Kookschrift

SitemapAlgemene voorwaardenPrivacy en Cookiebeleid Gewoon bij Albert Heijn.