Avatar

Eigen recept van... Nicole Neerings

Mie met kipshoarma en broccoli

Pasta, Hoofdgerecht, 4 personen, Voorbereidingstijd 10 minuten, Bereidingstijd 15 minuten, Anders

Laatst aangepast: 07 nov. 2005, 11:59 | 2 keer bewaard

Ingrediënten

  • 250 gram eiernie
  • 400 gram kipshoarma/ kip in stukjes berstrooid met shoarmak
  • 2 paprika's
  • 1 stronk broccoli
  • 1 blik perziken
  • 50 gram rozijnen
  • 125 gr creme fraiche
  • 1 scheut droge witte wijn
  • bouillonpoeder

Materialen

  • pannen

Bereiden

Week rozijnen in warm water met bouillonpoeder.

Snijdt broccoli, perziken en paprika's in stukjes.

Blancheer broccoli in kokend water. Haal eruit met een schuimspaan. (Het water is weer te gebruiken om de mie te koken. Scheelt kooktijd/een pan afwassen)

Roerbak kipshoarma in een beetje olie. Voeg broccoli, perziken en paprika's na 5 min. toe. Doe geweekte rozijntjes erbij en de wijn. Voeg creme fraiche toe.

Wel de mie vlgs gebruiksaanwijzing in kokende water en giet af.

Roer door elkaar of serveer saus en mie apart.

Bronvermelding

Bron onbekend

Wat is dit?

Mijn Bewaarde recepten

Alle favoriete AH recepten op Appie

Wat is een Kookschrift?

Begin een Kookschrift

SitemapAlgemene voorwaardenPrivacy en Cookiebeleid Gewoon bij Albert Heijn.