Avatar

Eigen recept van... Evelien Pas

Kaasfondue met ham en champignons

Anders, Hoofdgerecht, 4 personen, Voorbereidingstijd 10 minuten, Bereidingstijd 30 minuten, Hollands

Laatst aangepast: 29 sep. 2008, 21:23 | 1 keer bewaard

Ingrediënten

  • 8 el bloem
  • 2 dl water
  • 4 el boter
  • 3 dl melk
  • 200 gr achterham
  • 150 gr geraspte belegen kaas
  • 150 gr geraspte oude kaas
  • 4 el bieslook(vers of diepvries)
  • 2 hele stokbroden
  • 250 gr champignons

Materialen

  • Fonduepan

Bereiden

Een roux maken van de boter en de bloem. Een saus maken van de roux met het water en de melk(mixer). De kaas toevoegen en roeren met lepel. Ham kleinsnijden en toevoegen. Op smaak maken met bieslook peper en witte wijn. De champignons in plakken snijden en toevoegen. Even laten meekoken. Het stokbrood in plakken snijden en met het stokbrood in de kaasfondue dippen. Smakelijk eten.

Bronvermelding

eigen recept

Wat is dit?

Mijn Bewaarde recepten

Alle favoriete AH recepten op Appie

Wat is een Kookschrift?

Begin een Kookschrift

SitemapAlgemene voorwaardenPrivacy en Cookiebeleid Gewoon bij Albert Heijn.