Avatar

Eigen recept van... Catherine Jameson

Gecarameliseerde appelpartjes

Anders, Hapje, 2 personen, Anders

Laatst aangepast: 26 mei. 2006, 12:15 | 6 keer bewaard

Ingrediënten

  • 4 eetlepels fijne kristalsuiker
  • 1 appel (gechild, klokhuis eruit, in 8 partjes gesn.
  • 8 coktailprikkers

Bereiden

Verhit de suiker in een kleine braadpan tot het begint te carameliseren en vloebaar wordt.

Doe de partjes appel in een cirkel op het bord en doe een coktailprikker in het midden van elk partje. zorg dat de coktailprikkers naar buiten gebogen zijn. (makkelijker voor gieten)

laat de caramel over de appel druppelen, zodat elk partje goed bedekt is.

Laat een paar minuten staan (afkoelen karamel)

Serveer.

Bronvermelding

Bron onbekend

Wat is dit?

Mijn Bewaarde recepten

Alle favoriete AH recepten op Appie

Wat is een Kookschrift?

Begin een Kookschrift

SitemapAlgemene voorwaardenPrivacy en Cookiebeleid Gewoon bij Albert Heijn.