Avatar

Eigen recept van... Ria Olivier

'Mexicaanse rijstschotel', van Mirjam

Rijst, Hoofdgerecht, 4 personen, Mexicaans

Laatst aangepast: 27 mrt. 2019, 22:48 | 1 keer bewaard

Ingrediënten

  • hoeveelheden naar wens: kipfilet en .....

Bereiden

kipfilet

prei

kidneybonen

maïs

paprika

ui

knoflook

roerbakrijst

mix voor roerbakrijst

tacosaus pittig

-

Bak de kip, ui en knoflook gaar, voeg hierna de paprika, maïs, prei, kidneybonen toe en op hoog vuur roerbakken. Wanneer de groenten gaar zijn, de roerbakmix voor rijst toevoegen. Intussen de rijst 1 minuut laten koken. De rijst kan toegevoegd worden aan de groenten. Even doorroeren en dan het potje tacosaus pittig door alles heen roeren.

-

Het complete mengsel in een ovenschaal scheppen, hier bovenop de tacochips leggen en daarna de geraspte kaar hierover heen. Dan nog 5 minuten in de oven.

* Heerlijk wanneer je op het bord wat sla legt en hier boven op de rijst schept.

Bronvermelding

Mirjam van Dooren

Wat is dit?

Mijn Bewaarde recepten

Alle favoriete AH recepten op Appie

Wat is een Kookschrift?

Begin een Kookschrift

SitemapAlgemene voorwaardenPrivacy en Cookiebeleid Gewoon bij Albert Heijn.