Avatar

Eigen recept van... Katrijn Vanwynsberghe

Ebly carbonara

Anders, Lunch, 4 personen, Voorbereidingstijd 15 minuten, Bereidingstijd 20 minuten, Italiaans

Laatst aangepast: 31 okt. 2005, 11:00 | 3 keer bewaard

Ingrediënten

  • 100 g diepvrieserwtjes
  • 1 rode paprika in fijne stukjes
  • 200 g hamblokjes
  • 2 soeplepels gesnipperde peteselie
  • 50 g gemalen parmezaanse kaas
  • 250 ml light-room
  • 1 groenten bouillonblokje
  • 1.5 l water
  • 240 g ebly voorgekookte tarwe
  • 1 scheutje arachide-olie
  • 2 kerstomaatjes
  • 4 takjes lavas

Materialen

  • 1 wokpan, spatels

Bereiden

Kook het water en voeg de tarwe toe. Na 5 minuten voeg je de erwtjes en de paprika toe.Laat nog 5 minuten koken en giet dan af. Gebruik geen zout. De parmezaanse kaas smaakt al genoeg door. verwarm een klein beetje arachide-olie in de wok en voeg de gekookte tarwe met de groentjes toe. Laat even doorverwarmen en voeg de light-room in scheutjes toe tot het geheel romig genoeg is en een risotto-uitzicht krijgt. Voeg daarna de parmezaanse kaas en de gesnipperde peterselie toe. Bestrooi op het einde met de hamblokjes en roer het geheel goed door. Werk af met een takje lavas en een half kerstomaatje. Het oog wil ook wat.

Bronvermelding

Bron onbekend

Wat is dit?

Mijn Bewaarde recepten

Alle favoriete AH recepten op Appie

Wat is een Kookschrift?

Begin een Kookschrift

SitemapAlgemene voorwaardenPrivacy en Cookiebeleid Gewoon bij Albert Heijn.