Avatar

Eigen recept van... Claudia van Galen

Bospeen met peultjes

Wild, Bijgerecht, 2 personen, Bereidingstijd 30 minuten, Hollands

Laatst aangepast: 26 okt. 2005, 15:08 | 0 keer bewaard

Ingrediënten

  • bospeen

Bereiden

200 gram peultjes,

200 gram bospeen,

zout

2 takjes peterselie,

15 gram boter, margarine of 25 gram verse

(kruiden)kaas

Bereiding

Maak de bospeen schoon en snij ze in plakjes.

Snij de puntjes van beide kanten van de peultjes en was ze.

Leg de bospeentjes in een magnetronbestendig schaaltje en voeg drie eetlepels water toe.

Zet het schaaltje afgedekt in de magnetron en verwarm 1 minuut op ca. 750 watt.

Haal het schaaltje uit de magnetron en voeg de peultjes en, indien nodig, nog een of twee eetlepels water toe.

Zet het schaaltje afgedekt nog 2 minuten in de magnetron en verwarm op ca. 750 watt.

Laat de groenten afgedekt nog enkele minuten nagaren.

Giet de groenten af. Schep de boter, margarine of kaas door de groenten.

Strooi de fijngeknipte peterselie erover.

Tip: Lekker met gebakken kabeljauw en aardappelschijfjes.

Bronvermelding

Bron onbekend

Wat is dit?

Mijn Bewaarde recepten

Alle favoriete AH recepten op Appie

Wat is een Kookschrift?

Begin een Kookschrift

SitemapAlgemene voorwaardenPrivacy en Cookiebeleid Gewoon bij Albert Heijn.