Avatar

Eigen recept van... Liesbeth Stevens

Krokant gebakken kippenlever

Anders, Hoofdgerecht, 2 personen, Slank, Hollands

Laatst aangepast: 26 okt. 2005, 16:44 | 6 keer bewaard

Ingrediënten

  • 25 gram boter
  • 125 ml slagroom
  • 120 gram lever
  • 1 x knolselderij
  • 50 gram ontbijtspek
  • aardappelpuree
  • bloem
  • 2 eetl archideolie
  • 1 eetl balsamico azijn
  • 1 eetl cherry
  • 1 eetl ketjap
  • peper en zout
  • nootmuskaat
  • veldsla

Bereiden

lever marineren met cherry, balsamico azijn, ketjap, peper en zout naar smaak en 20 min laten staan.

aardappelpuree voor 2 pers maken.

knolselderij in 4 plakken van 3 x 10 x 1 cm (dikte) cm snijden, boter in pan op midden vuur 10 min bakken, slagroom toevoegen en nog 5 min. laten smoren op laag vuur. Nog snufje zout, peper en nootmuskaat naar smaak .

ontbijtspek in 2x2 dunne plakken bakken tot het knapperig is.

Lever in flink wat bloem omscheppen en daarna in pan met olie knapperig bakken

2 x 2 min om en om.

Bronvermelding

Bron onbekend

Wat is dit?

Mijn Bewaarde recepten

Alle favoriete AH recepten op Appie

Wat is een Kookschrift?

Begin een Kookschrift

SitemapAlgemene voorwaardenPrivacy en Cookiebeleid Gewoon bij Albert Heijn.