Avatar

Eigen recept van... Ria Olivier

'Luikse salade', naar An

Salades, Voorgerecht, 4 personen, Wereldkeuken

Laatst aangepast: 26 mrt. 2019, 17:33 | 1 keer bewaard

Ingrediënten

  • kroplsla of veldsla en .......

Bereiden

kroplsla of veldsla

blokjes gerookt spek

aardappelen

olijfolie

princessenboontjes

balsamico-azijn

honing

-

Kook de aardappelen en snijd ze in dunne plakjes en bak ze in de olie.

Was de boontjes en kook ze, laat zowel aardappelen en boontjes afkoelen tot ze lauw zijn.

Bak de spekreepjes. Ga dan als volgt te werk: neem voor een ieder een bord en leg er een bodem van sla op,

leg op de sla de lauwe schijfjes aardappel en de boontjes.

Strooi er de gebakken spekblokjes over, kruid met peper.

-

Voor de 'dressing': laat enkele eetlepels balsamico-azijn inkoken (voeg eventueel een ietsje honing toe), breng al roerend aan de kook en blijf roeren gedurende één minuut).

-

Lepel de dressing over de salade

Bronvermelding

An

Wat is dit?

Mijn Bewaarde recepten

Alle favoriete AH recepten op Appie

Wat is een Kookschrift?

Begin een Kookschrift

SitemapAlgemene voorwaardenPrivacy en Cookiebeleid Gewoon bij Albert Heijn.