Avatar

Eigen recept van... Ann Blomme

Feesthapje: kip tandoori spiesjes

Anders, Hapje, 12 personen, Oosters

Laatst aangepast: 30 jan. 2007, 14:08 | 9 keer bewaard

Ingrediënten

  • 300 gram kipfilet
  • 1 teentje knoflook
  • 2 cm verse gember
  • 1 citroen (sap)
  • 200 gram yoghurt (ongezoet)
  • 2 el tandoorimix

Bereiden

Snij de kipfilet in gelijke blokjes van ongeveer 3 bij 3 cm. Leg ze in een schaal en besprenkel ze met het sap van 1 citroen. Pel de look en snipper deze fijn. Schil en rasp de gember. Giet de yoghurt in een kommetje en meng er de gember, de look en de tandoorimix onder. Giet deze marinade over de kipblokjes en meng. Laat 1 nacht rusten in de koelkast. Haal de stukjes kip uit de marinade en grill de kipblokjes in een grillpan. Prik ze daarna op kleine spiesjes.

Bronvermelding

Bron onbekend

Wat is dit?

Mijn Bewaarde recepten

Alle favoriete AH recepten op Appie

Wat is een Kookschrift?

Begin een Kookschrift

SitemapAlgemene voorwaardenPrivacy en Cookiebeleid Gewoon bij Albert Heijn.