Avatar

Eigen recept van... Yolanda Bakker

Romige spinazie met tagliatelle

Pasta, Hoofdgerecht, 2 personen, Hollands

Laatst aangepast: 20 okt. 2005, 08:49 | 2 keer bewaard

Ingrediënten

  • 1 zak/pak tagliatelle
  • 1 pak spinazie a la creme (diepvries)
  • 1 kuipje Boursin quisine
  • 300 gram rundergehakt
  • 1 zakje amendelschaafsel
  • 1 snufje peper
  • 1 snufje zout

Materialen

  • Pan om de tagliatelle in te koken. Koekenpan om het gehakt te braden. Kleine koekenpan om het amandelschaafsel in te roosteren.

Bereiden

Bereid de tagliatelle volgens de gebruiksaanwijzing.

Bak het gehakt rul en voeg peper en zout naar smaak toe.

Verwarm de spinazie en voeg op het laatst een flinke eetlepel Boursin quisine toe. Verwarm even goed mee.

Rooster licht de amandelen in een koekenpan.

Meng vervolgens het gehakt met de spinazie en verwarm het nog even samen.

Serveer als volgt: een bergje tagliatelle met daarover heen het spinazie-gehaktmengsel.

Strooi de amandelen erover en eet smakelijk!

Vooral de amandelen maken dit gerecht helemaal af!

Bronvermelding

Bron onbekend

Wat is dit?

Mijn Bewaarde recepten

Alle favoriete AH recepten op Appie

Wat is een Kookschrift?

Begin een Kookschrift

SitemapAlgemene voorwaardenPrivacy en Cookiebeleid Gewoon bij Albert Heijn.