Avatar

Eigen recept van... Annelini D'Angelo

Spaghetti met zongedroogde tomaten

Pasta, Hoofdgerecht, 4 personen, Indiaas

Laatst aangepast: 19 nov. 2017, 10:46 | 2 keer bewaard

Ingrediënten

  • spaghetti

Bereiden

Nodig: 400 g spaghetti, 4 el olijfolie, 2 gesnipperde teentjes look, 1 gesnipperd chilipepertje, 1 bosje basilicum, 1 pakje rucola, 16 zongedroogde tomaten, zout, peper en parmezaan naar smaak.

Bak de look en het pepertje eventjes aan in olie, zonder te laten kleuren. Roer er de gesnipperde basilicum, rucola en tomaatjes door. Vermeng met de al dente gekookte pasta en dien onmiddellijk op.

Bronvermelding

Bron onbekend

Wat is dit?

Mijn Bewaarde recepten

Alle favoriete AH recepten op Appie

Wat is een Kookschrift?

Begin een Kookschrift

SitemapAlgemene voorwaardenPrivacy en Cookiebeleid Gewoon bij Albert Heijn.