Avatar

Eigen recept van... Dorothy Spijker

Aardappelen met spinazie en Reblochon

Anders, Hoofdgerecht, 4 personen, Frans

Laatst aangepast: 17 okt. 2005, 10:48 | 5 keer bewaard

Ingrediënten

  • aardappelen

Bereiden

1kg aardappelen, 1 Reblochon, 1 kg verse spinazie, 30 g boter 2 teentjes look, 1 dl room, zout en peper

Kook de gewassen aardappelen 15 minuten. giet ze af en laat afkoelen.Schil ze en snijd ze in dunne schijfjes. Roerbak de gewassen spinazie samen met de gesnipperde look en laat goed uitlekken.Knijp het vocht eruit. Snijd de korsten van de kaas. Schik de helft van de aardappelschijfjes in een beboterde ovenschotel. Verdeel de spinazie en de in stukjes gesneden kaas over de aardappelen. Schik de overige aardappelschijfjes op de kaas. Giet de room op de aardappelen en verdeel stukjes boter op de schotel en bak 30 minuten in een voorverwarmde oven van 180°

Bronvermelding

Bron onbekend

Wat is dit?

Mijn Bewaarde recepten

Alle favoriete AH recepten op Appie

Wat is een Kookschrift?

Begin een Kookschrift

SitemapAlgemene voorwaardenPrivacy en Cookiebeleid Gewoon bij Albert Heijn.