Avatar

Eigen recept van... Henk van Lierop

Roomborstplaat (Fondant à la creme)

Anders, Bijgerecht, 4 personen, Hollands

Laatst aangepast: 15 mei. 2007, 10:20 | 2 keer bewaard

Ingrediënten

  • 500 gram suiker
  • 40 gram boter
  • 3/4 dl melk
  • 3/4 dl slagroom

Bereiden

Doe alles in een pannetje, behalve de boter, meng ze goed, breng ze aan de kook en kook tot 117 graden C. Voeg nu de boter toe en roer van het vuur af tot de lepel krast over de bodem van het pannetje. Giet de borstplaat dan snel in de natgemaakte vormen.

Bronvermelding

Bron onbekend

Wat is dit?

Mijn Bewaarde recepten

Alle favoriete AH recepten op Appie

Wat is een Kookschrift?

Begin een Kookschrift

SitemapAlgemene voorwaardenPrivacy en Cookiebeleid Gewoon bij Albert Heijn.