Avatar

Eigen recept van... Henk van Lierop

Runderrib Wellington (Cote de boeuf Wellington)

Anders, Hoofdgerecht, 4 personen, Frans

Laatst aangepast: 01 okt. 2005, 16:25 | 1 keer bewaard

Ingrediënten

  • 800 gram fijne rib
  • 100 gram bloem
  • 500 gram grof zeezout
  • 8 eetlepels olie
  • 1 eetlepel mosterdpoeder
  • paprikapoeder

Bereiden

Meng in een kom de olie, het mosterdpoeder en een theelepel paprikapoeder. Smeer het vlees met dit mengsel aan alle kanten goed in laat het 1 1/2 uur rusten, zet de oven op 250 graden C. Meng het grof zout met de bloem, geef er een beetje water bij, zodat je een zeer dikke pasta krijgt. Pak het vlees in deze pasta in, druk het goed aan alle kanten aan zodat het goed plakt. Zet het nu in een ovenvaste schaal en zet deze 25 minuten in de hete oven. Leg het vlees dan op een voorverwarmde schaal, zorg dat het vlees nog saignant is.

Bronvermelding

Bron onbekend

Wat is dit?

Mijn Bewaarde recepten

Alle favoriete AH recepten op Appie

Wat is een Kookschrift?

Begin een Kookschrift

SitemapAlgemene voorwaardenPrivacy en Cookiebeleid Gewoon bij Albert Heijn.