Avatar

Eigen recept van... Henk van Lierop

Heldere bouillon Borghese (Consomme Borghese)

Soepen, Voorgerecht, 4 personen, Frans

Laatst aangepast: 29 sep. 2005, 13:58 | 2 keer bewaard

Ingrediënten

  • 1 liter kippebouillon
  • 1 kippeborst
  • 16 soepballetjes v/d kip
  • 150 gram tartaar
  • 1 eiwit
  • 8 asperges

Bereiden

Klaar de bouillon met behulp van de tartaar en het eiwit. maak de asperges schoon, snij ze in stukjes en kook ze gaar. Pocheer de kippeborst in bouillon gemaakt van een blokje.

Maak de soepballetjes volgens het basisrecept en snij de kip in kleine blokjes. Verdeel het garnituur over de borden en voeg de bouillon erbij. Geef er stokbrood en boterballetjes bij.

Bronvermelding

Bron onbekend

Wat is dit?

Mijn Bewaarde recepten

Alle favoriete AH recepten op Appie

Wat is een Kookschrift?

Begin een Kookschrift

SitemapAlgemene voorwaardenPrivacy en Cookiebeleid Gewoon bij Albert Heijn.