Avatar

Eigen recept van... Judith Jongeling

Goelashsoep à la dikke

Soepen, Hoofdgerecht, 12 personen, Voorbereidingstijd 60 minuten, Bereidingstijd 60 minuten, Hollands

Laatst aangepast: 15 mei. 2007, 10:20 | 2 keer bewaard

Ingrediënten

  • 1,3 kg magere varkenslappen
  • 500 gram uien
  • 1 knolselderij
  • 1 selderij
  • 500 gram winterpeen
  • 500 gram prei
  • 1 rode paprika
  • 1 groene paprika
  • 200 gram spercibonen
  • 1 pot gare bruine bonen (grote pot)
  • 2 blikjes grote tomatenpuree
  • 2 liter kippebouillon
  • 1 kopje bloem
  • goulashkruiden
  • peper, zout, paprikapoeder

Materialen

  • koekepan, grote soeppan

Bereiden

GOELASHSOEP A LA DIKKE

varkensvlees en de uien in kleine stukjes snijden, eerst de uien glazig fruiten, daarna het vlees toevoegen en ongeveer 2 uur laten smoren.

De knolselderij, paprika, peen, spercibonen en de prei en kleine stukjes gaar koken (ongeveer 1 uur).

Voeg de bloem bij het vlees en de uien en meng dit zonder klonten.

Gooi alles in een grote pan bij elkaar, voeg nu de bruine bonen, selderij en tomatenpuree bij. Kruiden naar smaak toevoegen (let op met de goelashkruiden). Laat dit tot slot een kwartier pruttelen.

Bronvermelding

Bron onbekend

Wat is dit?

Mijn Bewaarde recepten

Alle favoriete AH recepten op Appie

Wat is een Kookschrift?

Begin een Kookschrift

SitemapAlgemene voorwaardenPrivacy en Cookiebeleid Gewoon bij Albert Heijn.