Avatar

Eigen recept van... Saskia Tolen

Pittige rundvleessmoor

Anders, Hoofdgerecht, 2 personen, Wachttijd 180 minuten, Bereidingstijd 15 minuten, Oosters

Laatst aangepast: 21 jan. 2010, 16:44 | 6 keer bewaard

Ingrediënten

  • 300 gr magere runderlappen
  • 1 ui
  • 3 teentjes knoflook
  • 200 ml kokosmelk
  • 10 cm verse sereh
  • 1 tl sambal badjak
  • 4 kruidnagel
  • 1 tl ketoembar
  • 1 el vloeibaar bak en braad
  • 1 el olie
  • zout

Bereiden

Ui pellen en snipperen.

Pel de teentjes knoflook.

Bak en braadprodukt en olie in de pan.

Fruit eerst de sambal met de kruidnagel en de sereh een paar minuten.

Ui en de hele teentjes knoflook toevoegen en 5 minuten fruiten.

Vlees in blokjes snijden, zout en ketoembar toevoegen.

Het vlees aan het uimengsel toevoegen en meebakken.

Na een paar minuten de kokosmelk toevoegen.

Gerecht 3 uur laten sudderen tot dat het klaar is.

Bronvermelding

Bron onbekend

Wat is dit?

Mijn Bewaarde recepten

Alle favoriete AH recepten op Appie

Wat is een Kookschrift?

Begin een Kookschrift

SitemapAlgemene voorwaardenPrivacy en Cookiebeleid Gewoon bij Albert Heijn.