Avatar

Eigen recept van... Annelini D'Angelo

(AARDAPPEL) Aardappel-kaastaartjes

Anders, Hoofdgerecht, 2 personen, Bereidingstijd 15 minuten, Hollands

Laatst aangepast: 17 mrt. 2015, 17:19 | 124 keer bewaard

Ingrediënten

  • geitenkaas

Materialen

  • 2 eenpersoons taartvormpjes of kleine ovenvaste schaaltjes met een doorsnede van ca. 10 cm

Bereiden

25 gram zachte geitenkaas

½ dl melk

1 ei

½ teentje knoflook

6 sprieten bieslook

350 gram aardappelen

peper, zout

olie

Warm de oven voor op 175° C. Prak de geitenkaas fijn en klop er de melk en het ei door. Pers er de knoflook boven uit en knip de gewassen bieslook er boven in stukjes. Schil de aardappelen en rasp ze grof. Meng het kaas-eimengsel door de geraspte aardappelen en voeg peper en zout toe. Bestrijk de vormpjes met wat olie en schep het aardappelmengsel erin. Bak de taartjes in het midden van de hete oven in ca. 35 minuten gaar en bruin.

Bronvermelding

Bron onbekend 7/2007

Wat is dit?

Mijn Bewaarde recepten

Alle favoriete AH recepten op Appie

Wat is een Kookschrift?

Begin een Kookschrift

SitemapAlgemene voorwaardenPrivacy en Cookiebeleid Gewoon bij Albert Heijn.