Avatar

Eigen recept van... Diana 'Dolce Vita'

Pasta: Courgette-Stroganoff pastaschotel

Pasta, Hoofdgerecht, 2 personen, Wachttijd 30 minuten, Bereidingstijd 15 minuten, Italiaans

Laatst aangepast: 03 jan. 2007, 10:40 | 5 keer bewaard

Ingrediënten

  • 300 gram rundergehakt
  • 1 courgette
  • 3 tomaten
  • 200 gram pasta
  • 1 zakje stroganoffkruiden (bijv Silvo)
  • 1 zakje geraspte kaas
  • 2 teentjes knoflook

Materialen

  • hapjespan/wok, knoflookpers, ovenschaal, oven

Bereiden

* Ovenschaal invetten

* Courgette in plakjes snijden en de ovenschaal hiermee bedekken

* Peper en zout over de stukjes courgette en de uitgeperste knoflookteentjes

* Pasta al dente koken

* Je roerbakt de gehakt met de stroganofkruiden (zakje kruiden is voor 500 gram vlees, maar wel helemaal gebruiken!) en doet het op de courgettes.

* Dan de tomaat in stukjes erop

* Wederom wat peper en zout

* Dan de gekookte pasta en daaroverheen de kaas.

* Wat stukjes boter erop en ongeveer 30 minuten in een oven van 220 graden.

* ook lekker om toe te voegen: in plakjes gesneden champignons, kort bakken en over de courgette verdelen

Bronvermelding

Bron onbekend

Wat is dit?

Mijn Bewaarde recepten

Alle favoriete AH recepten op Appie

Wat is een Kookschrift?

Begin een Kookschrift

SitemapAlgemene voorwaardenPrivacy en Cookiebeleid Gewoon bij Albert Heijn.