Avatar

Eigen recept van... Marlies Arends

Zomerse roerbakschotel

Salades, Hoofdgerecht, 4 personen, Bereidingstijd 20 minuten, Wereldkeuken

Laatst aangepast: 26 sep. 2005, 10:52 | 3 keer bewaard

Ingrediënten

  • 2x350 gr krieltjes
  • 4 tomaten
  • 3 eetlepel olijfolie
  • 500 gr runderreepjes
  • provencaalse kruiden
  • 1 zak italiaanse groentemix
  • 15 gr basilicum

Materialen

  • wok

Bereiden

Krieltjes in ca. 4 minuten beetgaar koken, afgieten en laten uitlekken.

Intussen tomaten wassen en in partjes snijden.

In wok olie verhitten.

Runderreepjes met kruiden in gedeeltes ca. 2 minuten bakken, uit wok scheppen en warmhouden.

Roerbakmix in achtergebleven olie ca. 4 minuten roerbakken. Krieltjes en runderreepjes toevoegen en nog ca. 3 minuten meebakken.

Tomaatpartjes toevoegen en even meewarmen.

Op smaak brengen met zout en peper.

Basilicum boven schotel fijnknippen.

Lekker met stokbrood.

Bronvermelding

Bron onbekend

Wat is dit?

Mijn Bewaarde recepten

Alle favoriete AH recepten op Appie

Wat is een Kookschrift?

Begin een Kookschrift

SitemapAlgemene voorwaardenPrivacy en Cookiebeleid Gewoon bij Albert Heijn.