Avatar

Eigen recept van... Monique Diederen

Kaascrème (als vulling voor het soezendeeg van Leo)

Anders, Hapje, 4 personen, Hollands

Laatst aangepast: 22 jun. 2010, 16:45 | 0 keer bewaard

Ingrediënten

  • 250 gram melk
  • 20 gram bloem
  • 100 gram geraspte kaas
  • 200 gram zachte boter

Materialen

  • kom, houten lepel, spuitzak

Bereiden

Maak van de bloem en wat melk een papje, zet de rest van de melk op en laat het koken doe het papje erbij en laat het even doorkoken, dan de geraspte kaas erbij en glad roeren laat dit gewoon afkoelen.

Neem nu 200 gram zachte boter en roer dit glad, doe in 2 of 3 keer het bovenstaande besalg erbij en klop het mooi luchtig. Doe er evt, zout of peper bij naar smaak.

Maak onder in de soesjes een klein gaatje vul hierdoor de soesjes, maak ze niet te zwaar!

Bronvermelding

Bron onbekend

Wat is dit?

Mijn Bewaarde recepten

Alle favoriete AH recepten op Appie

Wat is een Kookschrift?

Begin een Kookschrift

SitemapAlgemene voorwaardenPrivacy en Cookiebeleid Gewoon bij Albert Heijn.