Avatar

Eigen recept van... Gosse Elsinga

Stampot met rauwe andijvie

Anders, Hoofdgerecht, 4 personen, Voorbereidingstijd 10 minuten, Bereidingstijd 40 minuten, Mexicaans

Laatst aangepast: 05 okt. 2005, 16:21 | 2 keer bewaard

Ingrediënten

  • 1 kg. Aardappelen
  • 25 gram Boter of margarine
  • 100 gram Ontbijtspek in blokjes
  • 1 blik Frankfurter worstjes
  • 500 gram Andijvie
  • 1 Ei
  • 2 eetlepels Tomatenketchup
  • 1 theelepel Mosterd
  • Zout
  • Peper
  • Nootmuskaat

Bereiden

Aardappelen schillen, wassen en in ca. 25 minuten gaar koken. Intussen boter of margarine smelten en het ontbijtspek zachtjes uitbakken. Frankfurter worstjes in plakjes snijden. Andijvie wassen uitslaan en in smalle reepjes snijden. Aardappelen afgieten, stampen en ontbijtspek met he bakvet, ei, andijvie, tomatenketchup en mosterd erdoor roeren. Met peper, zout en nootmuskaat op smaak brengen. Als laatste de plakjes Frankfurters erdoor scheppen. Alles goed doorverwarmen

Bronvermelding

Bron onbekend

Wat is dit?

Mijn Bewaarde recepten

Alle favoriete AH recepten op Appie

Wat is een Kookschrift?

Begin een Kookschrift

SitemapAlgemene voorwaardenPrivacy en Cookiebeleid Gewoon bij Albert Heijn.