Avatar

Eigen recept van... Familie Scheepers

Pilaf

Rijst, Hoofdgerecht, 2 personen, Slank, Voorbereidingstijd 10 minuten, Bereidingstijd 15 minuten, Wereldkeuken

Laatst aangepast: 21 jan. 2010, 16:44 | 13 keer bewaard

Ingrediënten

  • 2 stuks ui
  • 240 gram perzikken (uit blik)
  • 150 gram zilvervliesrijst
  • 300 gram kipfilet
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 2 eetlepels ketjap
  • 4 eetlepels tomatenpuree
  • 1 eetlepel maizena
  • 2 eetlepels ketchup
  • 2 mespuntjes sambal
  • peper
  • zout

Bereiden

Ui en perzik in partjes snijden. Kipfilet in blokjes snijden en bestrooien met peper en zout.

Kipfilet en ui bruin bakken in olie. Tomatenpuree, ketjab en ketchup toevoegen. Naar wens sambal toevoegen. Aan de kook brengen, eventueel verdunnen met perziksap.

Perzik toevoegen en het geheel op temperatuur laten komen (niet koken).

Eventueel binden met maizena en serveren met volgens de verpakking bereide rijst.

Bronvermelding

Bron onbekend

Wat is dit?

Mijn Bewaarde recepten

Alle favoriete AH recepten op Appie

Wat is een Kookschrift?

Begin een Kookschrift

SitemapAlgemene voorwaardenPrivacy en Cookiebeleid Gewoon bij Albert Heijn.