Avatar

Eigen recept van... Tineke Mulder-De Jong

Japanse tonijn mie schotel

Pasta, Hoofdgerecht, 4 personen, Anders

Laatst aangepast: 22 jun. 2012, 10:10 | 3 keer bewaard

Ingrediënten

  • 2 blikjes 185 gr. John West tonijn
  • 2 st rode paprika in reepjes
  • 2 st kl.preien in ringen
  • 1/2 st witte kool in reepjes
  • 2 st spaanse pepers fijn gesneden
  • 1 pk World Wide Noodles
  • 1 tl gemberpoeder
  • 2 st uien gesnipperd
  • 1 teen knoflook geperst

Bereiden

Bereid de noodles volgens pak.

Fruit de uitjes samen met de Spaanse peper en knoflook even kort aan in de wok.

Voeg de prei, kool, paprika en gemberpoeder toe en bak dit even kort mee.

Laat de tonijn goed uitlekken en voeg deze samen met de noodles en de noodlemix toe aan het groentenmengsel.

Verhit het geheel onder voortdurend omscheppen en serveer het gerecht met kroepoek en de gebakken uitjes.

Bronvermelding

Bron onbekend

Wat is dit?

Mijn Bewaarde recepten

Alle favoriete AH recepten op Appie

Wat is een Kookschrift?

Begin een Kookschrift

SitemapAlgemene voorwaardenPrivacy en Cookiebeleid Gewoon bij Albert Heijn.