Avatar

Eigen recept van... Saskia van Nuland

Römertopf kip van Dorit

Anders, Hoofdgerecht, 4 personen, Slank, Voorbereidingstijd 30 minuten, Bereidingstijd 60 minuten, Hollands

Laatst aangepast: 22 aug. 2005, 09:35 | 5 keer bewaard

Ingrediënten

  • 200 gram tutti frutti
  • 2 dl. appelsap
  • 4 kippenbouten, ontveld
  • citroen
  • peper, zout, kaneel

Materialen

  • Römertopf

Bereiden

Tutti frutti 20 min. in ruim water koken of een nacht laten weken.

Citroen schoonboenen en schil raspen

Kippendelen bestrooien met zout en peper

De bouten in de schotel leggen

Het uitgelekte fruit erbij scheppen

De appelsap erover schenken

1 tl citroenrasp erover met 1 tl kaneel.

De schotel sluiten en 1 uur in de oven

op 240°C.

Bronvermelding

Bron onbekend

Wat is dit?

Mijn Bewaarde recepten

Alle favoriete AH recepten op Appie

Wat is een Kookschrift?

Begin een Kookschrift

SitemapAlgemene voorwaardenPrivacy en Cookiebeleid Gewoon bij Albert Heijn.