Avatar

Eigen recept van... Gerjanne Elbertsen

Mini quiche kip-kerrie-ananas

Hartige taarten, Hapje, 4 personen, Wachttijd 25 minuten, Bereidingstijd 5 minuten, Wereldkeuken

Laatst aangepast: 16 aug. 2005, 18:31 | 18 keer bewaard

Ingrediënten

  • 6 plakjes bladerdeeg
  • 200 gram gaar kippenvlees
  • 2 plakken ananas
  • 125 gram creme fraiche
  • 1 ei
  • 2 el melk
  • 1 el kerrie
  • zout

Materialen

  • - 2 12 gat's muffinvormen - boter en bloem - oven

Bereiden

1. Beboter de muffinvormen en bestuif ze met wat bloem.

2. Trek het gare kippenvlees in draadjes en snij de ananas in kleine stukjes. Meng de kip door de ananas.

3. Klop de crème fraiche, ei, melk, kerrie, zout en peper goed door elkaar.

4. Steek uit elk vel bladerdeeg 4 rondjes en bekleed de muffinvormen hiermee. Vul de vormpjes met het kip/ananas mengsel.

5. Vul de quiches bij met 1-2 tl crème fraiche mengsel.

6. Bak de taartjes 20-25 minuten bij 200°C (heteluchtoven 180°C).

Bronvermelding

Bron onbekend

Wat is dit?

Mijn Bewaarde recepten

Alle favoriete AH recepten op Appie

Wat is een Kookschrift?

Begin een Kookschrift

SitemapAlgemene voorwaardenPrivacy en Cookiebeleid Gewoon bij Albert Heijn.