Avatar

Eigen recept van... Katja Druncks

Brocolie roomsaus

Pasta, Hoofdgerecht, 4 personen, Voorbereidingstijd 10 minuten, Bereidingstijd 15 minuten, Anders

Laatst aangepast: 20 mei. 2008, 12:15 | 1 keer bewaard

Ingrediënten

  • Gehakt
  • 1 grote struik brocolie
  • 2 kuipjes magere creme frais
  • 2 kuipjes kruiden room kaas
  • 1 teen knoflook
  • 2 a 3 bos uien / lente uien
  • sambal oelek
  • pijnboom pitten
  • magere spek reepjes

Materialen

Bereiden

Het gehakt rul bakken met de fijn gesneden knoflook en dan af gieten.

In de tussen tijd de brocolie in kleine roosjes snijden en beet gaar koken.

De lente ui in fijne ringetjes snijden en de spekreepjes bakken tot ze knapperig zijn.

De beetgare brocolie bij het gehakt voegen en +/- 1,5 bakje creme frais toevoegen.

Hierna +/- 1,5 kuipje kruidenroom kaas en 1 thee lepel sambal oelek en een beetje peper toe voegen naar smaak. Geen zout meer toevoegen dat komt goed met de gebakken spekjes!!

Als alles goed warm is ( als de saus niet meer klonterig is) de bos ui en de spekjes toevoegen.

De pijnboom pitten los bij serveren.

Bronvermelding

eigen recept

Wat is dit?

Mijn Bewaarde recepten

Alle favoriete AH recepten op Appie

Wat is een Kookschrift?

Begin een Kookschrift

SitemapAlgemene voorwaardenPrivacy en Cookiebeleid Gewoon bij Albert Heijn.