Avatar

Eigen recept van... Marloes de Beer

Vlaaibodem

Gebak, Hapje, 12 personen, Voorbereidingstijd 5 minuten, Bereidingstijd 10 minuten, Hollands

Laatst aangepast: 07 aug. 2005, 16:51 | 19 keer bewaard

Ingrediënten

  • 2 eieren
  • 100 gram witte basterd suiker
  • 100 gram cakemeel
  • 1 zakje vanillesuiker

Materialen

  • mixer met gardes vlaaibodem mixerkom

Bereiden

Vlaaibodem goed invetten met boter en beetje panneermeel.

Oven voorverwarmen op 200 graden

Eieren samen met suiker en vanillesuiker 10-15 minuten goed luchtig kloppen.

Cakemeel zeven en voorzichtig door mengsel scheppen. Direct in vlaaibodem gieten en goed verdelen over vorm.

Bak de vlaaibodem 10 minuten in de voorverwarmde oven.

Vul de vlaaibodem met banketbakkersroom en rode vruchten.

Bronvermelding

Bron onbekend

Wat is dit?

Mijn Bewaarde recepten

Alle favoriete AH recepten op Appie

Wat is een Kookschrift?

Begin een Kookschrift

SitemapAlgemene voorwaardenPrivacy en Cookiebeleid Gewoon bij Albert Heijn.