Avatar

Eigen recept van... Ciska den Boer

Kerrieragout met ei

Rijst, Hoofdgerecht, 4 personen, Voorbereidingstijd 45 minuten, Anders

Laatst aangepast: 09 nov. 2005, 20:39 | 1 keer bewaard

Ingrediënten

  • 7 eieren
  • 500 gram biologische champignons
  • 1 gele paprika, in blokjes
  • 1 handje rozijnen
  • 2 appels, in blokjes, geschild
  • 1 eetl maizena
  • 1 blokje groentebouillon
  • 200 gram pandan zilvervliesrijst

Bereiden

Bak de paprika, prei en champignons met de kerrie in een beetje olie/boter bijna gaar. Voeg ongeveer een 1/2 liter water toe met het bouillonblokje. Doe vervolgens de rozijnen en de appel erbij en laat het nog 5 minuten zachtjes pruttelen. Kook intussen de eieren in 8 minuten en pel ze. Zet ook de rijst op. Bind de saus met maizena die je in een beetje water hebt opgelost. Snijd de eieren in vieren en doe ze als allerlaatste bij de saus. Evt garneren met wat groene kruiden (bieslook of koriander)

PS de rijst vind je in een wereldwinkel!!

Bronvermelding

Bron onbekend

Wat is dit?

Mijn Bewaarde recepten

Alle favoriete AH recepten op Appie

Wat is een Kookschrift?

Begin een Kookschrift

SitemapAlgemene voorwaardenPrivacy en Cookiebeleid Gewoon bij Albert Heijn.