Avatar

Eigen recept van... Berna Endstra

Deegrecept kruimeldeeg voor appeltaart

Gebak, Nagerecht, 4 personen, Voorbereidingstijd 10 minuten, Bereidingstijd 45 minuten, Anders

Laatst aangepast: 10 aug. 2007, 11:59 | 32 keer bewaard

Ingrediënten

  • 150 gram witte bloem
  • 90 gram boter
  • 75 gram suiker
  • 1 theelepeltje zout

Materialen

  • beslagkom, mes

Bereiden

Doe alle ingredienten in een beslagkom. Snijdt de boter met een mes in kleine stukjes. Meng alles goed tot het deeg begint te kruimelen.

Dit deeg kan gebruikt worden over kleingesneden appels of rabarber of abricozen.

Zie recept rabarbertaart.

30 tot 40 minuten op 190 graden

Bronvermelding

Bron onbekend

Wat is dit?

Mijn Bewaarde recepten

Alle favoriete AH recepten op Appie

Wat is een Kookschrift?

Begin een Kookschrift

SitemapAlgemene voorwaardenPrivacy en Cookiebeleid Gewoon bij Albert Heijn.