Groenteragout

Anders, Bijgerecht, 4 personen, Voorbereidingstijd 20 minuten, Bereidingstijd 15 minuten, Hollands

Laatst aangepast: 29 jul. 2005, 05:24 | 2 keer bewaard

Ingrediënten

  • 500 g aardappelen
  • 1 ui
  • 3 el boter
  • 3 el bloem
  • 1 prei
  • 1 stengel bleekselderij
  • 1 grote wortel
  • 1 l groente- of kruidenbouillon
  • melk
  • peper, zout en citroensap

Bereiden

Schil de aardappelen, snijd ze in stukken en kook ze goed gaar. Was de groenten, maak ze schoon en snijd ze heel fijn. Laat de ui in de hete boter smoren tot ze glazig is. Voeg dan de bloem toe en laat deze even meebakken, maar niet bruin worden. Voeg dan de aardappelen en de groenten toe. Omroeren en meteen de bouillon en de melk toevoegen. Ongeveer 15 minuten zachtjes laten koken of totdat de groenten zacht zijn. Op smaak afmaken met citroensap, peper en zout.

Bronvermelding

Bron onbekend

Wat is dit?

Mijn Bewaarde recepten

Alle favoriete AH recepten op Appie

Wat is een Kookschrift?

Begin een Kookschrift

SitemapAlgemene voorwaardenPrivacy en Cookiebeleid Gewoon bij Albert Heijn.