Aardbeienschuim

Anders, Nagerecht, 4 personen, Voorbereidingstijd 10 minuten, Wachttijd 30 minuten, Hollands

Laatst aangepast: 23 sep. 2005, 17:10 | 9 keer bewaard

Ingrediënten

  • 200 g aardbeien
  • 150 g suiker
  • 200 ml slagroom (gekoeld)
  • 2 eierdooiers (liefst uit zo'n salmonellavrij pakje)

Bereiden

Was de aardbeien, verwijder de kroontjes en prak ze met 100 g suiker fijn. Klop de slagroom lobbig, voeg 1 el suiker toe en klop stijf. Roer de eierdooiers los met de rest van de suiker. Spatel het dooiermengsel en de aardbeien door de room. Minimaal een half uur in de koelkast zetten alvorens te serveren.

Bronvermelding

Bron onbekend

Wat is dit?

Mijn Bewaarde recepten

Alle favoriete AH recepten op Appie

Wat is een Kookschrift?

Begin een Kookschrift

SitemapAlgemene voorwaardenPrivacy en Cookiebeleid Gewoon bij Albert Heijn.