Gesuikerde macaroni

Pasta, Nagerecht, 4 personen, Voorbereidingstijd 15 minuten, Bereidingstijd 10 minuten, Hollands

Laatst aangepast: 26 jul. 2005, 15:02 | 3 keer bewaard

Ingrediënten

  • 250 g elleboogjesmacaroni
  • zout
  • 75 g boter
  • donkerbruine basterdsuiker

Bereiden

Kook de macaroni met wat zout volgens de aanwijzingen op de verpakking. Afgieten en er ongeveer 1/4 van de boter door mengen.

De rest van de boter smelten en laten schuimen. De macaroni erdoor roeren, goed mengen. Heet laten worden. De macaroni overdoen op borden of een serveerschaal en met veel bruine suiker bestrooien. Zo heet mogelijk opdienen.

Bronvermelding

Bron onbekend

Wat is dit?

Mijn Bewaarde recepten

Alle favoriete AH recepten op Appie

Wat is een Kookschrift?

Begin een Kookschrift

SitemapAlgemene voorwaardenPrivacy en Cookiebeleid Gewoon bij Albert Heijn.